Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra

Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra az őszi szünet idején

Budapestről repülővel, Barcelona városnézéssel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

2017.10.24 - 11.02.

MSC Magnifica

 

PROGRAM

1.nap: Budapest-Barcelona 
​Indulás a kora reggeli órákban Budapestről Barcelonába a Wizzair járatával. Megérkezés után félnapos városnézés Barcelonában, majd megérkezés a kikötőbe. Csoportos bejelentkezés után étkezési lehetőség majd szabadidő a hajón. Vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

2.nap: Marseille, Franciaország 
A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra. Érkezés 08.00 órakor

3.nap: Genova 

4.nap: Tengeren 
Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

5.nap: Malaga, Spanyolország 
A tenger és a hegyek határolta Malaga a Costa del Sol partszakasz „fővárosa“. A környék évtizedek óta felkapott úti cél, csodálatos tengerpartja Spanyolország legkedveltebb nyaralóhelye. De a napsütésen és a tengeren kívül más élményt is nyújt a vidék: a csodálatos Marbella, Granadában az Alhambra és Nerja barlangjai könnyen és gyorsan elérhetők Malagából. Érkezés 12.00 órakor.

6.nap: Casablanca, Marokkó 
A nyugat-afrikai Casablanca nevét a hasonló című Humphrey Bogart és Ingrid Bergman film örökre a köztudatba égette. Az art deco építészet, az észak-afrikai hagyományok és a francia gyarmatosítás maradványai harmonikus egységet alkotnak. Hagyja, hogy elvarázsolja a különböző kultúrák keveredése ebben a világra nyitott városban vagy élvezze az autentikus Marokkót olyan egzotikus városokban, mint Fez, Rabat vagy Marrakesh. Érkezés 09.00 órakor

7.nap: Tengeren 
Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

8.nap: Lisszabon, Portugália 
Évszádos történelme minden látogatónak egy sor érdekes látnivalót tartogat. Melankolikus népzenéje, a fado ellenére Lisszabon egy dinamikus és kifejezetten vendégszerető város. Érkezés Lisszabonba 08.00 órakor

9.nap: Tengeren 
Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

10.nap: Barcelona-Budapest 
Érkezés Barcelonába 12:00 órakor, kiszállás után transzfer a repülőtérre. Hazautazás a délutáni órákban a Ryanair menetrendszerinti járatával Budapestre.


 Részvételi díj

Elhelyezés Ár
Belső kabinban (Bella) 1049 EUR/fő (kb. 335680 Ft/fő) ártól
Ablakos kabinban (Bella) 1199 EUR/fő (kb. 383680 Ft/fő) ártól
Balkonos kabinban (Bella) 1369 EUR/fő (kb. 438080 Ft/fő) ártól
Fantastica kategória felár 100 EUR/fő (kb. 32000 Ft/fő) ártól
Gyerekár 2-11 éves korig pótágyon 499 EUR/fő (kb. 159680 Ft/fő) ártól
Gyerekár 12-17 éves korig pótágyon 699 EUR/fő (kb. 223680 Ft/fő) ártól


- 2 ágyas bella belső, 1049 EUR/fő + 150 EUR kikötői illeték
- 2-3-4 ágyas bella ablakos (korlátozott), 1199 EUR/fő + 150 EUR kikötői illeték
- 2 ágyas bella balkonos, 1369 EUR/fő + 150 EUR kikötői illeték
- 2-3-4 ágyas fantastica balkonos, 1469 EUR/fő + 150 EUR kikötői illeték


A részvételi díj tartalmazza:
A repülőjegy árát Budapest-Barcelona/Wizzair és Barcelona-Budapest/Ryanair útvonalon (Wizzair: kisméretű kézipoggyász és 1 db 23 kg feladható poggyász, Ryanair: nagyméretű kézipoggyász és 1 db 20 kg feladható poggyász; túlsúly felár ellenében), a repülőtéri illetéket, a transzfereket, Barcelona városnézést az első napon délelőtt, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 9 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor. 

A részvételi díj nem tartalmazza:
A kikötői illetéket (kb. 150 EUR (48.000 Ft)/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. Gyerekár (2-11 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes. Minimális indulási létszám: 40 fő. Árainkat Euróban garantáljuk. A fenti forint árak 1 EUR=320,00 Ft árfolyam esetén érvényesek. A szerződésben a részvételi díj forintösszege a Neckermann érvényes Euró árfolyamakciója vagy a K&H Bank foglalás napján érvényes EUR/HUF valutaeladási árfolyamának alkalmazásával kerül meghatározásra. 


Az útirány-változtatás jogát a hajótársaság fenntartja. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges! A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű.

Ajánlatkérés
Tekintse meg Facebook oldalunkat!

Lastminute.hu

online@lastminute.hu

+36 1 2333 000

Engedélyszám R00801/1999/1999

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.
még töltünk