$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Őszi szünet a Silvanus Hotelben

Utazás alapadatai 2226

4 csillag
Egyéni
2 felnőtt
2020-10-29, 4 nap / 3 éj
Hotel Silvanus (****)
Félpanzió
Superior erdei szobatípus 2 felnőtt

Szállodánk Visegrád fölött, a 352 méter magas Fekete-hegyen, a Fellegvár romjainak szomszédságában fekszik, lélegzetelállító panorámát kínálva Magyarország egyik legszebb tájára, a Dunakanyarra.
Lehengerlő kilátás, kristálytiszta levegő, mesebeli erdei környezet és egy csipetnyi történelem. Szállodánk a pilisi lankák csúcsán, közvetlen a Fellegvár szomszédságában bújik meg, ahol a csodás műemlékek mellett temérdek beltéri és kültéri programlehetőséggel várjuk Önöket.

Programjainkat mindig az igényekhez és az éppen aktuális eseményekhez igazítjuk. Legyen az iskolai szünet vagy nyári vakáció, pünkösd, húsvét vagy éppen Valentin-nap, nálunk mindig az alkalomhoz illő, színes és izgalmas programok várják a családokat, a párokat, a kicsiket és a nagyokat

Erdővel körülölelt szállodánk szobái a Dunakanyarra, erdőre illetve a Fellegvárra néző kilátással biztosítják vendégeinknek a tökéletes kikapcsolódást és a kellemes, családias környezetet. Luxuslakosztályaink átlagon felüli szervizt nyújtanak.

 • Bejelentkezés 15.00 órától
 • Kijelentkezés 11.00 óráig (csoportoknak 10.00 óráig).
 • Csomagszobát biztosítunk.
 • Parkolás: 1000 Ft / autó / éj, sorompóval zárt külső parkolóban, amelyet mindenki saját felelősségére használhat. A gépjárműben harmadik személy által okozott kárért a szálloda felelősséget nem vállal.
 • Háziállat különdíj ellenében behozható (6 000 Ft / éj).

Méreteinkben elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy egy négycsillagos konferencia és wellness hotel minden szolgáltatását és kényelmét biztosítsuk, de elég kicsik ahhoz, hogy minden kedves vendégünk számára meghitt és intim hangulatot teremtsünk, és külön figyelmet szenteljünk nekik.

Érintett területek

 • Magyarország
 • Visegrád
 • Közép-Magyarország

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)
Tekintse meg Facebook oldalunkat!

Lastminute.hu

online@lastminute.hu

+36 1 2333 000

Engedélyszám U001897

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.
még töltünk