Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utasbiztosítás

Kössön utasbiztosítást Online, ide kattintva!

 

 ATLASZ Díjtáblázat

 Utasbiztosítás szabályzat (Atlasz BBP, BBP Plusz)

 Menetjegy biztosítás szabályzat

 Fakultatív útlemondás biztosítás szabályzat

 
Az elmúlt időszakban a COVID elleni védőoltás megjelenésével és az utazók optimizmusával együttesen egyre több biztosításkötés érzékelhető, amellyel az Ügyfeleink felől érkező, ATLASZ utasbiztosításokkal kapcsolatos kérdések száma is folyamatosan növekszik.
 
A Colonnade Biztosító azon dolgozik, hogy mindezen kérdéseket könnyen és egyszerűen megválaszolja, Ügyfeleink számára megkönnyítsük a biztosításkötést, és kiemelten foglalkozzunk a témával mindannyiuk biztonsága érdekében. Ahhoz, hogy Ügyfeleinket naprakész információval láthassuk el frissítésre és kiegészítésre került az alábbi táblázat, mely a COVID-dal kapcsolatos gyakran felmerülő kérdésekre ad válaszokat a biztosításkötések támogatása érdekében.
 
A frissített tájékoztató ide kattintva érhető el.
A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.
még töltünk