Rólunk

Kedves Leendő utasaink,

 
Üdvözöljük Önöket a Lastminute.hu Online Utazási Iroda oldalán!
Oldalunkat a N-U-R Neckermann Utazás Szolgáltató Kft üzemelteti, melyen számos hazai utazásszervező ajánlata található, így Ön egy helyen megtalálja igényeinek megfelelő utazást. Garantáljuk, hogy a közvetített utazásokért a NUR Kft. nem számol fel többet, mint amennyit a szervezőnél közvetlenül befizetne.
Partnereink megbízható, bejegyzett, utazásszervezők, melyek ajánlatait egy helyen, gyorsan és hatékonyan tekintheti át, és irodánkon keresztül le is foglalhatja.
Az oldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek, ritkán, de azért előfordulhatnak hibák, a pontos árakról munkatársunktól kap tájékoztatást. A honlapon szereplő hibás árakért a  N-U-R Neckermann Utazási Szolgáltató Kft. nem vállalja a felelősségét.
 
N-U-R Neckermann Utazás Szolgáltató Kft.
1118 Budapest, Dayka Gábor u. 5.
Tel : 00 36 1 2333 000
E: online@lastminute.hu
Nyilvántatási szám:  R00801/1999/1999
Pénzintézet: K & H Bank
Adószám: 10839058-2-43
 
Website Security: CSIRT@lastminute.hu
Cyber Security Incident Response Team
 
Bízunk benne, hogy mihamarabb Önt is utasaink között üdvözölhetjük!
Tekintse meg Facebook oldalunkat!

Lastminute.hu

online@lastminute.hu

+36 1 2333 000

Engedélyszám R00801/1999/1999

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.
még töltünk