Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rólunk

Utazási irodánk 2001-ben alakult, folyamatos fejlődésének köszönhetően mára az idegenforgalom vezető utazási irodájaként tartják számon.

Hazai és nemzetközi utazásszervezők kiemelt értékesítő partnere vagyunk, mely lehetővé teszi számunkra, hogy a legszélesebb nemzetközi kínálatból találjuk meg utasainknak az elképzelésüknek leginkább megfelelő ajánlatokat a legkedvezőbb árakon. Kiemelt értékesítője vagyunk a világ legjelentősebb utazási irodájának, a TUI-nak, de az osztrák és német irodák közül ugyancsak partnerünk a Dertour, az FTI, a Meier's és az ETI is. Büszkék vagyunk arra is, hogy 2019 óta a legrégebbi magyar utazási iroda, az IBUSZ kiemelt irodája vagyunk.

Emellett a következő szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleink részére:

  • egyéni és csoportos utak szervezése

  • szállásfoglalás a világ minden országába

  • repülőjegy értékesítés a világ minden tájára (köthető ONLINE is)

  • autóbérlés

  • utasbiztosítás ONLINE (Colonnade)

  • vízum ügyintézés

  • a hazai legismertebb utazási irodák viszonteladói vagyunk

  • színház és koncertjegy értékesítés

 

2001 augusztusában költöztünk a Mammut II-be, majd ott 2021 őszén átköltöztünk 20 méterrel odébb, ahol megújult, jó hangulatú, barátságos környezetben várjuk régi és új ügyfeleinket.

Üzletpolitikánk, hogy maximális hozzáértéssel és kedvességgel állunk rendelkezésre minden megrendelőnknek. Legfőbb célunk az utasaink elégedettsége. Számos célterületet és az ott található szállások közül többet személyes tapasztalatok alapján ismerünk, ezért az ügyfeleink igényeinek megfelelően tudunk ajánlatokat adni.

Bármilyen utazással kapcsolatos kérésével forduljon hozzánk bizalommal.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is törzs utasaink között üdvözölhetjük.

 

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.
még töltünk